DVA BURGERA PO CENI JEDNOG: Lanac brze hrane sprda Azara

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:07

AGONIJI Edena Hazarda u Real Madrid kao da nema kraja. Prešao je na Santjago Bernabeu iz Čelsija u spektakularnom transferu vrednom 150 miliona evra u leto 2019. godine, a od tada je bio povređen ukupno 238 dana.

ДВА БУРГЕРА ПО ЦЕНИ ЈЕДНОГ: Ланац брзе хране спрда Азара

Foto: EPA-EFE/ Oli Scarff / POOL

Belgijanac je za godinu i po dana u Realu odigrao 35 utakmica i postigao četiri gola, a španski mediji odavno upozoravaju da će, ako se ovako nastavi, postati najveći promašaj Madrida svih vremena.

Pored problema s povredama, a poslednja koju je zaradio je jubilarna deseta otkako je potpisao za španskog giganta, Belgijanca muči i kilaža, što je donekle i razumljivo imajući u vidu koliko je odsečen od terena, pa time i sa treninga.

Sad su Azara počeli da sprdaju i drugi. Poznati američki lanac brze hrane, tačnije španska ispostava istog, objavio je na Tviteru svoje viđenje situacije, odnosno razloga Azarovih problema sa kilažom.

- Razlog Azarovog odsustva je taj što Belgijanac iskorištava akciju u našem restoranu, "dva burgera po ceni jednog" - napisali su na zvaničnom nalogu iz španskog burger kinga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk