KO JE OVO PLATIO? Rasprodate najskuplje karte za Mundijal u Kataru

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:50

ZIMA 2022 biće bogatija za sportske događaje od uobičajenih, jer će tada biti održano Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru.

КО ЈЕ ОВО ПЛАТИО? Распродате најскупље карте за Мундијал у Катару

EPA/EFE

Stadionu su u završnoj fazi izgradnje, među njima i Lusail Ajkonik stadion, na kome će biti odigrano deset utakmica uključujući i finale.

Organizatori su odredili cene karata za luksuzna mesta, a paket u loži Lusaila, stadiona oko koga se planira izgradnja novog grada severno od Dohe, staje vretoglavih 2,6 miliona evra!

Cena obuhvata 40 mesta u Skaj boksu za svih deset utakmica, sa kompletnim akomoditetom - privatne apartmane, obrok koji uključuje izbor između pet glavnih jela, uslugu somelijea sa izborom najfinijih vina i najbolja parking mesta - i već je rasprodat!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk