"DEVETKE" ZLA SUDBINA: Drugi put za godinu i po Sautempton poražen sa 9:0

M. BLAŽIĆ

03. 02. 2021. u 19:39

GROZNI i zastrašujući "deža vi" za Sautempton u utorak uveče odjeknuo je evropskim i svetskim fudbalom, ali na "Sen Meriju" nije upalio alarm za uzbunu.

ДЕВЕТКЕ ЗЛА СУДБИНА: Други пут за годину и по Саутемптон поражен са 9:0

FOTO: Tanjug/AP

Strateg "svetaca" Ralf Hazenhutl je posle 0:9 na domaćem terenu protiv Lestera u oktobru 2019. "upucan dugom devetkom" i preksinoć na gostovanju Mančester junajtedu (0:9) u gotovom identičnom scenariju, pošto je u ranoj fazi ostao bez isključenog fudbalera.

Neuobičajeno miran je posle stradanja na "Teatru snova" bio austrijski stručnjak i maksimalno spreman za "rešetanje" od strane novinara zbog blamaže kakva se retko viđa. U slučaju Sautemptona, doduše, ne baš tako retko...

- Ponovo smo izgubili na užasavajuć način. Noćna mora je bila kao preslikana od one noći protiv Lestera, isključenje na početku meča, totalno potonuće ekipe, a onda je 90 minuta dug i predug period. Srećom, sada smo u mnogo povoljnijoj situaciji nego što je to bio slučaj kada smo doživeli debakl od Lestera - rekao je Hazenhutl neposredno posle trećeg vezanog poraza svog tima koji je ne tako davno savladao šampiona Liverpul minimalnim rezultatom na svom terenu.

Interesantno je da su "sveci" u ovoj sezoni zaključno sa debaklom na "Old Trafordu" primili 35 golova, od čega čak 12 u dva duela sa Mančester junajtedom. "Đavoli" nikada u istoriji nisu uspeli da "ispraše" ovog rivala sa više od pet golova razlike, a zanimljivo je da je ovo prva pobeda Mančestera u eri posle Aleksa Fergusona izražena sa više od četiri gola razlike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)