VELIKO PRIZNANJE ZA VIDIĆA: Srbin treće najveće pojačanje u istoriji Premijer lige

Novosti online

03. 02. 2021. u 20:03

LEGENDARNI srpski fudbaler Nemanja Vidić ostavio je dubok trag na Ostrvu igrajući za Mančester junajted, a čitaoci Bi-Bi-Sija proglasili su ga za treće najbolje pojačanje Premijer lige u zimskom prelaznom roku.

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА ВИДИЋА: Србин треће највеће појачање у историји Премијер лиге

Foto arhiva VN

Nemanja Vidić je u Mančester stigao iz moskovsokg Spartaka u januaru 2006. godine za osam i po miliona evra i u narednih osam godina pet Premijer liga, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i po pet liga kupova i Super kupova Engleske.

Prvo mesto u anketi zauzeo je Bruno Fernandeš, koji je proškog januara došao na Old Traford iz lisabonskog Sportinga za 55 miliona funti, a od tada je na 36 utakmica zabeležio 20 golova i 17 asistencija, usput postao prvi igrač sa četiri nagrade za Igrača meseca u kalendarskoj godini.

Između bivše i sadašnje vedete Mančestera našao se Liverpulov Holanđanin Virdžil van Dajk koji je stigao u januaru 2018, a godinu kasnije osvojio Srebrnu loptu Frans fudbala.

Daleko ia pomenutog trojca na listi su se našli Patris Evra (došao u Junajted iste godine kad i Vidić), Luis Suarez, Felipe Kutinjo, Kejfil, Obamejang, Šimus Koleman i još jedan Srbin, Nemanja Matić, tačnije njegov drugi dolazak u Čelsi januara 2014. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk