BATAK: Zvezda nema mnogo slabosti, ali ćemo probati da ih iskoristimo

N. Kočović

05. 02. 2021. u 19:17

LIDER šampionata i aktuelni prvak Crvena zvezda u nedelju gostuje na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

БАТАК: Звезда нема много слабости, али ћемо пробати да их искористимо

N. Kočović

Trener Novog Pazara Radoslav Batak kazao je uoči gostovanja Crvene zvezde na Gradskom stadionu u 20. kolu Super lige, da će njegova ekipa pokušati da iskoristi retke slabosti u igri lidera prvenstva.

- Znamo šta nam je cilj i daćemo sve od sebe. Crvena zvezda dobro funkcioniše, a Dejan Stanković je sve to lepo osmislio i postavio, o čemu govori i podatak da tokom priprema nisu primili gol. Zadovoljan sam kako je i moj tim izgledao u tom periodu – rekao je Batak.

Pazarce su tokom zimskog prelazno roka pojačali Miloš Mijić, Jovo Kojić, Periša Pešukić, Petar Gigić, Luka Čumić, Dušan Stojiljković, ali i Uroš Blagojević koji je došao na pozajmicu iz Crvene zvezde.

- Biće teško izabrati 21 igrača koji će konkurisati za tim. Čeka nas i sledeća teška utakmica, pa još jedna za tri dana – kazao je Batak.

Novi Pazar će se u prolećnom delu prvenstva boriti za opstanak u Super ligi, trenutno je 14. sa 21 bodom, dok je neporažena Crvena zvezda lider na tabeli sa 53 boda.

U prvom delu sezone na stadionu “Rajko Mitić” crveno-beli su slavili sa 3:0, a istim rezultatom su savladali i Radnički iz Niša na čijoj klupi je bio Batak.

- Desio se pad koncentracije i za dva minuta smo primili dva gola, što je rešilo pitanje pobednika – objasnio je strateg Novog Pazara.

Debi na Gradskom stadionu imaće Dušan Stojiljković, koji je u redove Novog Pazara zimus stigao upravo iz tima sa Čaira.

- Treba nam vremena da se uigramo, ali stvari polako dolaze na svoje mesto i bićemo sve bolji. Ne treba trošiti reči o Crvenoj zvezdi, ali verujem da možemo do pozitivnog rezultata. Uslov za to je da poštujemo zahteve trenera i maksimalno uđemo u meč. Ako tako pristupimo duelu, možemo da igramo sa svima – poručio je on.

Duel Novog Pazara i Crvene zvezde zakazan je za nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)