MATIĆ KAZNIO HARIJA Srpski as prijavio kapitena zbog telefoniranja

M. B.

05. 02. 2021. u 19:50

ODLIČNO gura Mančester junajted ove sezone u Premijer ligi i posle dužeg niza godina konačno je u prilici da realno mašta o osvajanju šampionskog pehara.

МАТИЋ КАЗНИО ХАРИЈА Српски ас пријавио капитена због телефонирања

EPA

 Strateg "đavola" Ole Gunar Solskjer ima odličnu hemiju unutar ekipe, o čemu svedoči interesantna priča vezana za našeg internacionalca Nemanju Matića i najskupljeg defanzivca planete Harija Megvajera.

Srbin je naime ispred ekipe sa "Old traforda" zadužen za kažnjavanje saigrača u slučaju određenih disciplinskih propusta, a koliko je momak sa Uba revnostan govori podatak da je nedavno u zajedničku timsku kasu novac morao da položi Hari Megvajer i to zbog korišćenja mobilnog telefona tamo gde to nije bilo dozvoljeno.

- Možda nekom zvuči ludo, ali da, Nemanja me je kaznio. Korišćenje telefona je zabranjeno. U teretani i ispred nje nije dozvoljeno držanje telefona, a ja sam ga imao uz sebe kada sam ispred uzimao obuću. Matić me je kaznio finansijski, a meni to stvarno nije predstavljalo problem. Platio sam taj propust - objasnio je Megvajer u razgovoru za podkast Junajteda, a prenosi "Dejli mejl".

Pouzdani defanzivac Mančestera je zatim objasnio da se cenovnik kazni razlikuje u zavisnosti od težine prekršaja i trenutka u kojem se dogodio, kao i da je najveća "globa" rezervisana za dan u kojem se odigravaju utakmice "đavola".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S