OPET TA KORONA! Ništa od gostovanja Sitija u Dortmundu

Novosti online

05. 02. 2021. u 22:12

NAKON što je postalo jasno da fudbalerima Liverpula neće biti dozvoljen ulazak u Nemačku 16. februara kada je zakazan meč lige šampiona i gostovanje redsa Lajpcigu, sve je manje nade da se odigra i drugi nemačko-engleski okršaj, osam dana kasnije u Dortmundu gde je trebalo da godstuje Mančesetr siti.

ОПЕТ ТА КОРОНА! Ништа од гостовања Ситија у Дортмунду

Foto: Tanjug/Laurence Griffiths/Pool via AP

- Zbog novog soja korona virusa, nismo u mogućnosti da ugostimo bilo koji klub iz Engleske. Situacija je takva da nećemo moći da igramo kod kuće i umesto toga moramo da tražimo alternativnu lokaciju – istakao je sportski direktor Borusije Maks Eberl.

Kao moguća opcija spominje se igranje u Danskoj, kao I zamena domaćinstva, što je manje verovatno.

Nemačke vlasti blokirale su sve ulaske iz Velike Britanije kako bi se sprečilo širenje novog soja korona virusa. Jasno je i da duel Lajpciga i Liverpula neće biti odigran u Nemačkoj jer mere zabrane važe do 17. februara, a meč Lajpciga i Liverpula je na programu dan ranije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)