U ZVEZDI NAJAVLJIVAN KAO MEGA POJAČANJE: Sada pojačao poljskog drugoligaša

Novosti online

07. 02. 2021. u 10:42

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Rikardinjo (31) stigao je na leto 2017. godine na Marakanu kao jedno od najvećih pojačanja.

У ЗВЕЗДИ НАЈАВЉИВАН КАО МЕГА ПОЈАЧАЊЕ: Сада појачао пољског друголигаша

FOTO: FK Crvena zvezda

Ofanzivni vezista stigao je iz Šerifa sa zavidnom statistikom (15 golova i 14 asistencija). Prema specijalizovanom "Transfermarketu" tada je vredeo 1.500.000 evra, a u Beograd je stigao kao slobodan igrač.

Očekivalo se da će nositi igru crveno-belih, igrao i u Ligi Evrope te sezone, ali na kraju su od njega "zvezdaši" videli svega dva gola u protivničkoj mreži pa je brže bolje sa njim prekinuta saradnja već u januaru 2018. kada je Rikardinjo pojačao ruski Tosno.

Nije se najbolje snašao ni tamo, pa je nakon toga usledila selidba u Vislu iz Ploka gde je konačno zaigrao. 

U sezoni 2018/19 postigao je 11 golova. To je bilo dovoljno za selidbu u Ujedinjene Arapske Emirate gde je ponovo doživeo debakl i sada je odlučio da se vrati u Poljsku.

Međutim, pojačao je drugoligašku ekipu Lođa pa je jasno da se nalazi u ozbiljnom padu njegova karijera. Tako je jedan od najvećih promašaja Vladana Milojevića u Zvezdi nastavio da posrće, a videćemo kako će se snaći u novom klubu.

(Alo) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)