LALATOVIĆ LJUT NA UPRAVU: Opet su igračima obećali pare, Vojvodina u ovom trenutku ne zaslužuje Evropu

S.B.

08. 02. 2021. u 20:15

FUDBALERI Vojvodine nisu stupili u štrajk koji su najavili u petak uveče posle poraza od TSC (0:1), jer im nisu isplaćene tromesečne zarade.

ЛАЛАТОВИЋ ЉУТ НА УПРАВУ: Опет су играчима обећали паре, Војводина у овом тренутку не заслужује Европу

FOTO: N. Karlić

Imali su slobodan vikend, a juče u 14 časova, posle sastanka u svlačionici, izašli su na teren fudbalskog centra "Vujadin Boškov" i po uputstvima kompletnog stručnog štaba, predvođeni strategom Nenadom Lalatovićem, trenirali po programu.

- Uprava je opet obećala ...- kaže Lalatović. - Situacija ne valja, igrači su rastrojeni, ja opet pričam, a svi sve znaju. Momci vole klub, dolaze, bore se i pored svih problema koje smo imali pred utakmicu sa TSC. Tu smo sami sebi dali gol, a tragedija je da se niko od klupskog rukovodstva nije obratio igračima, koji su sami, a obećanja nisu ispunjena.

VUČEVIĆ: A DA SMANjE PLATE?

UPITAN o kašnjenju zarada u FK Vojvodina, gradonačelnik Miloš Vučević poželeo je superligašu dobar nastavak prolećne sezone i najavio da će Grad nastaviti da pomaže, ali je i podsetio da klub igra na gradskom stadionu bez dinara troška.
- Koliko je meni poznato klubovi žive i od prodaje igrača, a ne samo od čekanja da neko odreši kesu. Najlakše je reći kako im pare nisu dali grad ili "Srbijagas", a bilo bi lepo da u skladu sa evropskim trendom, kažu i da li će smanjiti plate u klubu i tako pokazati solidarnost prema društvu posle bezmalo godinu dana borbe sa koronom.

Lalatović je naglasio da su fudbalska pravila jasna, i da kada ekipi ne ide, trener ustupa mesto drugom, pa isto to očekuje od rukovodstva da prepusti pozicije sposobnijima.

- U ovom trenutku, Vojvodina ne zaslužuje Evropu, za razliku od TSC i Čukaričkog, kod kojih je sve potaman. Naša uprava ni na utakmice ne dolazi, čak ne sme da se izvini igračima, koji su razočarani. Duguju im se tri plate, a smatram sramotnim da se pozamljuje od FSS. To govori koliko smo mi sposobni, a želimo Evropu. Sve to je neverovatno, ali istinito - rekao je u svom stilu Lalatović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S