MOĆNI GENERAL STOPIRAO VELIKO POJAČANJE: Vojvodina dogovorila uslove sa Čabulom, onda se sve izjalovilo...

Novosti online

09. 02. 2021. u 12:08

VOJVODINA je već bila dogovorila pojačanje u vidu Emanuela Čabule iz Zambije, ali se tom transferu isprečio moćni general iz te države.

МОЋНИ ГЕНЕРАЛ СТОПИРАО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Војводина договорила услове са Чабулом, онда се све изјаловило...

Foto: D. Dozet

- FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-belom dresu. Nažalost, umešao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovek koji se tamo pita i donosi odluke - rekao je sportski direktor Voše Milan Kosanović za "Dnevnik" i dodao:

- On nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa.

Međutim, daleko od toga da su Novosađani odustali od Čabule.

- Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na leto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S