LALATOVIĆ: Da sam "projekat" vodio bih Zvezdu, Vučić je Mesi

Novosti online

09. 02. 2021. u 19:57

NISAM projekat bilo kakve politike, da jesam bio bih u Crvenoj zvezdi, rekao je trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

ЛАЛАТОВИЋ: Да сам пројекат водио бих Звезду, Вучић је Меси

FOTO: AP

On je gostujući u Meridijanovoj emisiji "Moj ugao" u razgovoru sa Milanom Boškovićem podsetio da je u Zvezdu došao kada u klubu nije bilo struje.

- Da sam bio projekat dovodila bi se meni pojačanja, kao Miodragu Božoviću i Vladanu Milojeviću. Znači, ja nisam bio ničiji projekat - kaže Lalatović.

Mene niko ne zanima u tom smislu, ali ja i dalje imam pravo na svoje mišljenje, ističe Lalatović.

- I dalje govorim i dalje tvrdim... Zbog toga mogu da me mrze. Za mene u ovom trenutku ne postoji bolji političar od Aleksandra Vučića. I zbog toga sam postao „politički projekat“, zato što sam to izgovorio. Opet kažem - on je Mesi, a kada se bude pojavio neko novi, možemo dalje da razgovaramo - ističe Lalatović.

On je prokomentarisao i tešku finansijsku situaciju u Vojvodini i nedostatak reakcije Uprave.

- Prebacuju loptu od jednog do drugog. Bajatović uvek ima sastanke, Samardžić uvek kaže: "Ja sam tek došao, ja tu ne mogu ništa". Pa, što si došao ako ne možeš ništa? Trener se smenjuje kada nema rezultata, onda treba i Uprava da se menja u takvim situacijama. Ne znam šta da kažem - istakao je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)