RASTANAK SE PRIMAKAO: Nepomirljive razlike u ambicijama između Mihajlovića i čelnika Bolonje

Novosti online

09. 02. 2021. u 21:12

SINIŠA Mihajlović nije zadovoljan ambicijama Bolonje, tačnije vlasnika kluba koji nemaju nameru da u narednom periodu ulože značajniji novac u obnovu tima.

РАСТАНАК СЕ ПРИМАКАО: Непомирљиве разлике у амбицијама између Михајловића и челника Болоње

FOTO: AP

Miha je javno rekao da mu se to ne dopada i da se nada promeni po pitanju toga na leto. Međutim, teško će doći do toga, što bi mogao da bude i kraj saradnje srpskog stručnjaka i italijanskog kluba.

Njegov ugovor sa Bolonjom ističe 2023, međutim ukoliko Mihajlović tokom leta dobije neku dobru ponudu, vrlo lako može da se dogodi da napusti Bolonju. Kao dokaz takvoj tvrdnji ističe se da je Mihajlović promenio menadžera i sada sarađuje sa Alesandrom Lučijem koji mu je i prijatelj.

Mihajlović je zbog ostanka u Bolonji odbio ponudu Rome, kao i reprezentacije Srbije, jer se nadao da će na leto dobiti pojačanja, od čega po svemu sudeći neće biti ništa, pa je Siniša s pravom ljut na čelnike kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!