ŠOKANTNO PRIZNANJE HRVATA: "Namerno sam udario Ramosa, bilo je vreme da plati"

Novosti online

11. 02. 2021. u 21:46

HRVATSKI reprezentativac Dejan Lovren priznao je da je namerno udario Španca Serija Ramosa u utakmici lige nacija između "vatrenih" i "furije" koju su naši susedi dobili sa 3:2.

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ ХРВАТА: Намерно сам ударио Рамоса, било је време да плати

EPA/EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Taj meč odigran je u novembru 2018. godine, nekoliko meseci nakon finala Lige šampiona u kome je Ramosov Real Madrid savladao Liverpul za koji je tada nastupao Lovren.

Meč je obeležela povreda najbljeg igrača "redsa" Mohameda Salaha, a mnogi i danas smatraju da je Ramos namerno povredio egipatskog internacionalca. Utakmica je odigrana u Kijevu, a kraljevsk iklub je pobedio sa 3:1.

- Luka Modrić je pokušavao da smanji napetost između nas dvojice. Ipak, namerno sam ga udario i samo sam mu rekao: "Sad smo izjednačeni". Poštujem Ramosa kao igrača, ono što čini za svoju ekipu. Osvojio je mnogo titula. Ipak, ne sviđa mi se puno toga u načinu na koji se ponaša - rekao je kapiten Zenita i dodao:

- Mislim da je Ramos namerno povredio mog prijatelja i bilo je krajnje vreme da to plati. U finalu smo bili bolji, a povreda Salaha bila je strašan udarac. Tada je Real Madrid počeo da dominira zaključio je Lovren.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!