MILIJAŠ: Zaboravlja se sve osim pobede, biće nam lakše u četvrtak

Novosti online

13. 02. 2021. u 18:12

TRI boda se pamte, a uslovi za igru i poslednji minuti derbija na Čairu ostaju po strani. Zadovoljni su u stručnom štabu Srvene zvezde posle "minimalca" protiv Radničkog, što potvrđuju i reči člana stručnog štaba Nenada Milijaša.

МИЛИЈАШ: Заборавља се све осим победе, биће нам лакше у четвртак

FOTO: FK Crvena zvezda

– Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi – rekao je Milijaš.

Sledeći rival Crvene zvezde je ekipa Milana, a crveno-beli će u četvrtak od 18 časova i 55 minuta odmeriti snage sa italijanskim klubom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

– Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana – zaključio je asistent Dejana Stankovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna