KREĆE ELIMINACIONA FAZA LIGE ŠAMPIONA: PSŽ bez Nejmara na Barselonu, Liverpul u Mađarskoj

Beta

15. 02. 2021. u 12:58

Prvim utakmicama osmine finala između Barselone i Pari Sen Žermena, odnosno Lajpciga i Liverpula u utorak se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Ligi šampiona.

КРЕЋЕ ЕЛИМИНАЦИОНА ФАЗА ЛИГЕ ШАМПИОНА:  ПСЖ без Нејмара на Барселону, Ливерпул у Мађарској

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Sutrašnja utakmica Barselone i PSŽ-a prvi je nakon čuvenog dvomeča u Ligi šampiona u sezoni 2016/17, kada je katalonski klub preokrenuo rezultat iz prvog meča odigranog u Parizu od 0:4 i pobedom na svom terenu od 6:1, ostvario plasman u četvrtfinale tog takmičenja.

Parižani neće moći da računaju na povređenog Nejmara, dok će treneru Maurisiju Poketinu ovo biti prvi meč u Ligi šampiona za francuski tim.

I jedan i drugi tim su u dobroj formi u šampionatima, Barselona je u poslednjem meču savladala Alaves sa 5:1, dok je PSŽ pobedio Nicu sa 2:1.

U drugom sutrašnjem meču Lajpcig dočekuje Liverpul na neutralnom terenu u Budimpešti, pošto je Nemačka zabranila putovanja iz zemalja u kojima je zabeležen porast zaraze novim sojem korona virusa, među kojima je i Velika Britanija.

Lajpcig je u poslednjem odigranom meču u Bundesligi pobedio Augsburg sa 2:1, dok je Liverpul pretrpeo treći poraz u nizu u Premijer ligi, od Lestera sa 1:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!