MILAN ŠANSU DAJE MANDŽUKIĆU OD STARTA: U Beograd ipak stiže i Ibrahimović!

Novosti online

15. 02. 2021. u 22:13

UZDRMANI Milan dolazi u četvrtak na megdan Crvenoj zvezdi, najavljivano je kroz medije da će "roso-neri" igrati u izmenjenom sastavu prvi duel šesnaestine finala Lige šampiona, kako bi odmorni dočekali duel sa Interom ovog vikenda.

МИЛАН ШАНСУ ДАЈЕ МАНЏУКИЋУ ОД СТАРТА: У Београд ипак стиже и Ибрахимовић!

Foto: AP

To se ipak neće dogoditi. Vanredni sastanak održan je na stadionu "San Siro", ne žele čelnici kluba, a ni igrači da im se ponovi Specija, te pripreme za duel na "Marakani" znatno ozbiljnije teku nego što se u prvi mah najavljivalo. 

Stefano Pioli imaće na raspolaganju Antea Rebića, dok bi po prvi put trebalo u startnoj postavi da se nađe Mario Mandžukić. Za sada je jedino upitno hoće li se naći mesta u početnih 11 i za Zlatana Ibrahimovića koji će po svemu sudeći doći u Beograd. 

Sandro Tonali javnosti je predstavljen kao novi Andrea Pirlo, a taj epitet još nije opravdao. Duel protiv Crvene zvezde biće prilika da bivši fudbaler Breše može da opravda poverenje uprave i navijača. 

Odavno se govori da milanski klub kao prioritet vidi derbi "Dela Madonina" koji može mnogo toga da reši kada je šampionska trka u Milanu u pitanju. Uveravaju nas  danas, nakon sastanka u klubu, da je primarni fokus ipak utakmica sa Crvenom zvezdom. 

Ono što je jasno jeste da dolazi najači tim koji Pioli ima na raspolaganju, a hoće li se za njega na terenu i opredeliti trener Milana, videćemo za tri dana. 

Mediji bliski klubu navode da je sa treninzima počeo i bek David Kalabrija koji je odstustvovao  zbog povrede, videćemo hoće li biti spreman za Beograd ili će čekati revanš. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)