SRPSKI NAPADAČ NA CENI: I Valensija u lovu na Đurđevića

Novosti online

16. 02. 2021. u 18:12

OTKUPNA klauzula Uroša Đurđevića iznosi 25 miliona evra, ali to po pisanju španskih medija neće predstavljati problem za Valensiju ili Betis, dva kluba koji su trenutno najzainteresovanija da vide Srbina u novoj sezoni u svojim redovima.

СРПСКИ НАПАДАЧ НА ЦЕНИ: И Валенсија у лову на Ђурђевића

FOTO: Privatna arhiva

Ono na šta računaju u ova dva kluba je loš rezultat Hihona u Segundi, odnosno neulazak u elitu.

U tom slučaju Hihon bi sigurno bio spremniji za određene ustupke prema klubovima iz višeg ranga i cena bi bila dosta niža od predviđenih 25 miliona evra, ali svakako i mnogo veća od 2.5 miliona koliko je klub sa "El Molinona" pre tri godine platio Olimpijakosu na ime obeštećenja.

O sjajnim partijama Srbina nedeljama već bruji španska javnost, otud i ne čudi da su Valensija i Betis zainteresovani za njegove usluge, a ako nastavi u istom stilu ne bi predstavljalo iznenađenje da se u trku uključe i veći klubovi. Đurđević je ove sezone odigrao 27 utakmica za crveno-bele iz Hihona i postigao 16 golova u svim takmičenjima. Nekadašnji napadač Partizana je trenutno prvi strelac Segunde, a Hihon se nalazi na petom mestu sa 43 boda, pet manje od drugoplasiranog Espanjola koji je na poziciji koja vodi direktno u Primeru.

Navijači Partizana dobro pamte sezonu 2016/2017. kada je Đurđević u Superligi postigao 24 gola. Sledeće sezone u Olimpijakosu je postigao samo četiri prvenstvena gola, da bi ponovo "eksplodirao" u Hihonu kada je za godinu dana bio strelac u 11 navrata, dok je prošle sezone pogodio šest puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!