SKANDALOZAN TEKST HRVATA O ZVEZDI: Srbe čeka drastična kazna, bilo je navijača na Marakani koji su brutalno vređali Ibrahimovića i Rebića

Novosti online

19. 02. 2021. u 09:08

REMI Crvene zvezde protiv Milana nije prošao nezapaženo u komšiluku. Hrvati se više bave utakmicom u Beogradu nego li pobedom Dinama u Rusiji.

СКАНДАЛОЗАН ТЕКСТ ХРВАТА О ЗВЕЗДИ: Србе чека драстична казна, било је навијача на Маракани који су брутално вређали Ибрахимовића и Ребића

FOTO: AP Foto/Darko Vojinović

Najdalje od svih je otišao “Tportal.hr”, koji se trudi na sve načine da omalovaži rezultat u Beogradu i u prvi plan stavlja navijače koji su navodno prisustvovali utakmici i vređali igrače Milana.

- Utakmica Crvene zvezde i Milana trebala je da se igra pred praznim tribinama, ali kako navode italijanski mediji, to baš i nije bilo tako. Naime, čini se kako su 'crveno-beli' prekršili sve moguće i nemoguće epidemiološke i ostale protokole koje je propisala UEFA te se na stadionu 'Rajko Mitić', poznatijem kao Marakana, našlo nekoliko stotina navijača Zvezde - počinje priču hrvatki sajt i nastavlja.

- Većina ih je bila u svečanim ložama iako im tamo nikako nije bilo mesto, a neki su se navodno smestili i na samim tribinama ignorišući sve zabrane. A domaćin susreta, FK Crvena zvezda, nije napravio ništa da ih udalji sa stadiona...

Hrvatski portal ističe da italijanski mediji tvrde kako je Zvezda očigledno prekršila strogi UEFA protokol i sigurno je da ih zbog toga očekuje drastična kazna. Posebno jer svi mediji u Italiji pišu o navijanju iz krcatih loža na Marakani, za što postoje video i foto dokazi!

U daljem tekstu Hrvati potenciraju vređanje Ibrahimovića i Rebića...

- Navijači, koji nisu smeli da budu na tribinama, brutalno su vređali Zlatana Ibrahimovića koji je utakmicu pratio s klupe za i našeg Antu Rebića! Nakon što je Milan poveo, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, a to je razbesnilo grupicu Delija koji su nekim 'čudom' uspeli ući na stadion. 'Sedi dole, Zlatane! Pi*** jedna, balijo jedan smrdljivi. Jeb** li te u usta, da te jeb**!', jasno se čuje urlanje jednog od njih na videu koji se brzo proširio društvenim mrežama, piše hrvatski sajt i dodaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bhsupersport.ba

- Nešto kasnije se na meti Delija našao i hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Ipak, on je prošao relativno 'bezbolno'. 'Rebiću, Srbine! Rebiću, Srbine!', moglo se čuti iz 'svečane' lože u trenucima kad je Rebić imao loptu...Šta reći? Kakav klub, takvo i društvo u svečanoj loži. Nešto bolje od njih nismo ni očekivali. A oni sada očekuju 'čestitku' UEFA jer sigurno je kako će iz Milana prijaviti sve što se na Marakani događalo u četvrtak. Pa onda vi i dalje vređajte goste...- piše na kraju skandaloznog teksta.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (13)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)