DEMANTI SA "ETIHADA": Siti negirao da je poslao ponudu za Mesija

Novosti online

19. 02. 2021. u 16:43

FUDBALSKI klub Mančester siti demantovao je da je poslao ponudu Lionelu Mesiju, kome ugovor sa Barselonom ističe za četiri meseca.

ДЕМАНТИ СА ЕТИХАДА: Сити негирао да је послао понуду за Месија

foto: EPA

Portparol "građana" rekao je da klub nije poslao ponudu za sjajnog Argentinca ni na leto ni od tada i da nije bilo razgovora, preneo je "Skaj".

List "San" je u četvrtak preneo da je Siti spreman da pošalje ponudu za Mesija i tako ostvari sigurno najveći transfer u novijoj istoriji.

Kapitan Katalonaca je na letos izrazio želju da napusti klub. Od tada je počelo da se piše da bi on mogao da ode na "Etihada" i ponovo sarađuje sa Pepom Gvardiolom.

Mesi je 2017. godine produžio ugovor sa Barselonom, a list "El Mundo" preneo je da je ugovor vredan 555 miliona evra. Klub je negirao navode i zapretio da će tužiti taj list.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)