I GOL I LEKCIJE: Tadić diriguje igrom Ajaksa i deli lekcije mlađim igračima

Novosti online

19. 02. 2021. u 21:16

DRŽAO je Dušan Tadić novu fudbalsku lekciju u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Lila (2:1), na kojem je bio precizan sa bele tačke, ali je i delio savete mlađim timskim kolegama.

И ГОЛ И ЛЕКЦИЈЕ: Тадић диригује игром Ајакса и дели лекције млађим играчима

Foto AP

Pričajući za holandske medije posle utakmice, skrenuo je pažnju na strelca pobedonosnog gola za Ajaks, 19-godišnjeg napadača Brajana Borbija, koji, očigledno, van terena igra protiv nekih normi škole "kopljanika", jer ne želi da produži ugovor sa klubom i hoće da ode već ovog leta.

- Ne razumem Brobija. Ne znam zašto bi želeo da ode. Ne postoji bolja sredina od Ajaksa za mlade talente. Pogledajte De Jonga, De Lihta... dokle su dogurali. Završili su u Barseloni, Juventusu... Pogledajte Gravenbarha kako napreduje. Svaki mladi igrač bi trebalo da želi da igra u Ajaksu nekoliko sezona na početku karijere. Zaista možete mnogo da naučite ovde. A onda možete da odete kada zaista budete spremni - držao je Tadić "predavanje" o ljubavi prema klubu i fudbalu.

Da Tadić (32) ima pravo da savetuje, dovoljno govore njegove brojke u Ajaksu. Za klub iz Amsterdama je do sada odigrao 129 mečeva i postigao čak 69 golova, uz 56 asistencija.n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk