PRVENAC IGORA VUJAČIĆA: Evo kome je štoper Partizana posvetio gol

Novosti online

21. 02. 2021. u 17:23

FUDBALERI Partizana u 23. kolu Superlige Srbije savladali su Radnik iz Surdulice sa 3:0, a meč je doneo i veliki jubilej treneru Aleksandru Stanojeviću koji je stoti put vodio igrače u crne-belim dresovima.

ПРВЕНАЦ ИГОРА ВУЈАЧИЋА: Ево коме је штопер Партизана посветио гол

FOTO: FK Partizan

Utakmicu će upamtiti i štoper Igor Vujačić koji je upisao prvenac u dresu Partizana.

- Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Do sada sam ulazio u šanse, ali nikako da pronađem put do gola, ali evo danas sam uspeo posle 13 utakmica. Radio sam naporno i nadam se da će ih biti još u dresu Partizana. Stvarno sam presrećan! -blistao je posle gola i pobede defanzivac crno-belih.

Ovo je dvanaesta pobeda u nizu Partizana, računajući Kup utakmicu.

- Još veća obaveza svih nas. Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja. Slušao sam o toj sjajnoj energiji koji su imali igrači kada su uzeli duplu krunu i imali takođe pobede iz utakmice u utakmicu. To nam je samo svima podstrek da verujemo u sebe i da gledamo sebe, u svoje dvorište i svaku sledeću utakmicu - istako je Vujačić.

Polako se stvara novi tandem u srcu odbrane Partizana, koju čine Vujačić i pojačanje iz Olimpijakosa Marković.

- Pre svega jedan momak sa vrhunskim ljudskim kvalitetima, a uz to vrhunski fudbaler! Razumemo se odlično na terenu, dosta pričamo, on je veliki radnik i profesionalac i voleo bih da, ako je moguće, ostane što duže sa nama! Njegove odlične partije nisu slučajnost - hvali Vujačić saigrača.

Prilika za 13. trijumf u nizu je već u petak kad crno-bele očekuje gostovanje u Inđiji.

- Još danas ćemo malo uživati i već od utorka su misli okrenuti ka utakmici. Pobedu i gol posvećujem porodici, devojci i mojim saigračima - zaključio je reprezentativac Crne gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk