FALKO DONEO GLAVOBOLJE STANKOVIĆU: Tek što je stigao i počeo da igra, trener Zvezde ne može da računa na njega

Novosti online

22. 02. 2021. u 10:07

SAMO što je došao, a Filipo Falko već muči Dejana Stankovića i navijače Zvezde.

ФАЛКО ДОНЕО ГЛАВОБОЉЕ СТАНКОВИЋУ: Тек што је стигао и почео да игра, тренер Звезде не може да рачуна на њега

FOTO: M. Vukadinović

Italijan je dobro igrao u Subotici, ali trener Dejan Stanković ga je zamenio već u 27. minutu i zabrinuo sve one kojima je crveno-bela boja u srcu.

Loša podloga u Subotici mu nikako nije odgovarala, pa je Falko izašao iz igre zbog povrede zadnje lože, koja uvek zna da bude nezgodna, ali će možda preventiva Stankovića biti dragocena – što će se više znati posle današnjih testiranja.

Mada, nije Falko jedini koji se požalio na probleme i to sve pred utakmicu sa Milanom. U Zvezdi imaju još jedan razlog za brigu, a to je Mirko Ivanić.

Primetno je da je Ivanić, po dolasku Dejana Stankovića, prosto zablistao i postao jedan od najboljih igrača, ali sad se i on požalio na bolove.

Ivanić se žali na bol u primicaču, mada ne bi trebalo da je u pitanju ozbiljnija povreda, pa se očekuje da ipak igra protiv Milana.

Sigurno je da neće igrati suspendovani Milunović i Rodić, a povređeni su još Bakajoko, Eraković i Katai, dok je neizvesno da li će se na vreme oporaviti Gobeljić.

Jasno je da će Dejan Stanković biti u problemu da sastavi tim, ali ostaje da vidimo kako će se snaći u ovoj situaciji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!