UEFA POKRENULA ISTRAGU PROTIV ZVEZDE: Klub na tapetu zbog vređanja Ibrahimovića?

A. Ilić

23. 02. 2021. u 16:30

EVROPSKA kuća fudbala (UEFA) pokrenula je istragu nakon meča šesnaestine finala Lige Evrope Crvene zvezde i Milana koji je odigran u Beogradu.

УЕФА ПОКРЕНУЛА ИСТРАГУ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Клуб на тапету због вређања Ибрахимовића?

Foto: AP

UEFA je na svom sajtu objavila saopštenje da je pokrenuta disciplinska istraga, ali nije pomenuto zbog čega. 

- Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Crvena zvezda je remizirala protiv Milana (2:2), nakon tog meča na društvenim mrežama pojavio se snimak u kome se čuje lice koje vređa Zlatana Ibrahimovića. 

To je naišlo na osudu javnosti, a ubrzo se oglasila i Crvena zvezda. Iz kluba su naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vređanje Ibrahimovića pronašao. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)