ISPLIVALA PRIČA IZ PROŠLOSTI: Nemanja Matić nije imao ni za hranu, ovako se godinama kasnije odužio prijatelju...

Novosti online

23. 02. 2021. u 18:03

ODAVNO više nije vest da Nemanja Matić ima veliko srce i da voli da pomogne ljudima oko sebe. Ipak, sada je na internetu isplivala priča koja oslikava period kada je Matiću bila potrebna pomoć.

ИСПЛИВАЛА ПРИЧА ИЗ ПРОШЛОСТИ: Немања Матић  није имао ни за храну, овако се годинама касније одужио пријатељу...

foto: EPA

Jedan korisnik Tvitera pohvalio se javnosti sa nesvakidašnjom situacijom u kojoj su se pronašli Nemanja Matić i njegov (neimenovani) prijatelj. Oni su nekada bili zajedno na probi u slovačkim Košicama...

Drugi fudbaler, koji se sa Matićčem borio za ugovor, finansijski je bolje stajao od Nemanje u tom trenutku. Plaćao je sve sebi i Nemanji. 

- Profesionalni fudbaler Nemanja Matić, koji igra za Mančester junajted, kontaktirao je mog prijatelja pre nekoliko godina putem Instagrama. Pitao ga je da li je ikada bio na probi u Košicama? Odgovorio mu je da jeste... - počeo je priču momak koji je upisan kao "Bela Fouad" na Tviteru.

Matić je potom napisao:

- Zar me više ne prepoznaješ?

Nekoliko poruka kasnije sve se razjasnilo. 

- Moj drugar i 18-godišnji Matić bili su zajedno u hotelu nedelju dana, obojica na probi u Košicama. Da skratim priču, Matić u to vreme uopšte nije imao novca i moj prijatelj je sve platio, vodio ga na večere, plaćao taksi... Pošto je hrana u hotelu bila očajna, živeo je na njegov račun. U toj nedelji postao je i otac, a saznao je sve preko telefona. Proslavili su zajedno u hotelskoj sobi, a Matić je potpisao za klub, dok je moj prijatelj prestao da igra fudbal - rekao je on i opisao kako je izgledao njihov novi susret, posle nekoliko godina.

- Matić to nikada nije zaboravio. Dugo taj prijatelj nije imao nikakve naloge na društvenim mrežama, pa nije mogao da ga nađe. Pozvao ga je u goste kod njega kući i rekao mu da obavezno povede sina, inače da ne dolazi. Moj prijatelj je bio par puta, poveo je i prijatelja, i može danas da dođe na svaku domaću utakmicu Junajteda kad god poželi - ova priča je oduševila mnoge ljude i svakako niko ne može da ostane ravnodušan na veliko srce koje ima as Mančester junajteda, Nemanja Matić.

Nema sumnje, Matić je čovek kakvih nema mnogo... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk