BORJAN: SVE JE MOGUĆE! Pokušaćemo da zaustavimo veliki Milan

Novosti online

24. 02. 2021. u 11:23

GOLMAN Crvene zvezde Milan Borjan očekuje da će u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja, a to znači da je sve moguće.

БОРЈАН: СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ! Покушаћемо да зауставимо велики Милан

FOTO: Nebojša Paraušić

Crveno-beli su otputovali u Milano, gde će u četvrtak od 21 sat igrati revanš meč sa italijanskim velikanom. Prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

- Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi - rekao je Borjan na aerodromu "Nikola Tesla".

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

- Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenk, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju i zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo - zaključio je golman srpskog šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!