MIROSLAV TANJGA O REVANŠU U MILANU: Zvezda ima šansu ako bude hrabra

S. BAJIĆ

25. 02. 2021. u 08:44

CRVENA zvezda je u prvi meč sa Milanom na stadionu "Rajko Mitić" ušla upravo onako kako sam se pribojavao: sa respektom prema gostima, većim nego što zaslužuju. Ali, kasnije se trgla, zaigrala hrabrije, i to je smernica kako bi trebalo da pristupi revanšu.

МИРОСЛАВ ТАЊГА О РЕВАНШУ У МИЛАНУ: Звезда има шансу ако буде храбра

FOTO: EPA

To ističe iz Bolonje Miroslav Tanjga (56), pomoćni trener Siniši Mihajloviću, njegovom kumu.

- Posle tih uvodnih 10-15 minuta u Beogradu, Zvezda se prenula, uspostavila ravnotežu i pokazala da i te kako može ravnopravno da igra. U pojedinim momentima bila je bolja i pokazivala je više od Milana - ističe Tanjga, član druge šampionske generacije Vojvodine, osvajač Interkontinentalnog kupa u dresu Zvezde.

Upravo ti momenti, uveren je Tanjga, trebalo bi da budu osnova igre na "San Siru".

- Sve je otvoreno, naravno. Ima Zvezda šansu u revanšu, tim pre što će Milan igrati pod pritiskom, mnogo većim nego što to ima naš tim. Jer, Milan je izgubio od Intera, a već u nedelju igra sa Romom. Smatram da bi naš tim trebalo da uđe u meč još hrabrije, sa većim uverenjem da je moguće nadigrati Milaneze, s obzirom na to da su pokazali na svom terenu koliko mogu. Da ne budu podređeni, već ravnopravan rival - završava Tanjga.

PAVKOV NE POGAĐA SLUČAJNO

TANjGA hvali centarfora Milana Pavkova, čiji je gol dao Zvezdi nadu u revanšu.

- Ništa nije slučajno. Zvezda je zaslužila taj gol, kao i Pavkov da bud strelac, pre ili kasnije. Pogodak ima i dodatnu vrednost pošto je postignut sa deset igrača. Zato bi trebalo da još više veruju u svoj kvalitet - kaže Tanjga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S