HRABRO, ALI BEZ ZALETANJA: Zvezda se neće predati na San Siru

Novosti online

25. 02. 2021. u 10:06

Šampion Srbije Crvena zvezda pokušaće večeras od 21 sat na stadionu San Siro u Milanu da izbori osminu finala Evropa lige. Zadatak neće biti lak posle beogradskih 2:2 pošto domaćinu osim bilo koje pobede odgovara i remi bez golova ili 1:1, ali crveno-beli nisu bez šansi.

ХРАБРО, АЛИ БЕЗ ЗАЛЕТАЊА: Звезда се неће предати на Сан Сиру

FOTO: M. Vukadinović

- Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je podsetio da je slavnom domaćinu i 0:0 dovoljno, ali istakao da Zvezda hoće da igra hrabro i pametno.

- Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo - rekao je Stanković, dodajući da mu je žao što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni  ”Đuzepe Meacu”.

Trener Dejan Stanković u Milano je poveo 21 igrača, među kojima su Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine, i roviti Mirko Ivanić.

Utakmica između Milana i Crvene zvezde igra se od 21.00 sat. Direktan prenos je na RTS 1, a blog uživo moći ćete da pratite na portalu Novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk