IBRA ODGOVORIO NA KRITIKE ZBOG NASTUPA NA SAN REMU: Ne brinite, daću osam golova

Novosti online

25. 02. 2021. u 11:42

REVANŠ šesnaestine finala Evropa lige između fudbalera Milana i Crvene zvezde nije u italijanskim medijima propraćen kao prva utakmica u Beogradu. Glavne teme su suđenje na utakmici Atalanta - Real Madrid i Zlatan Ibrahimović, ali Šveđanin zbog nefudbalskih stvari.

ИБРА ОДГОВОРИО НА КРИТИКЕ ЗБОГ НАСТУПА НА САН РЕМУ: Не брините, даћу осам голова

foto: EPA

Najbolji igrač rosonera neće ni večeras nastupiti protiv srpskog šampiona a italijanska štampa piše o njegovom nastupu na čuvenom festivalu San Remo sledeće nedelje.

O tome pišu ne samo sportski listovi nego i "ozbiljna" štampa poput Republike i Korijere dela sera.

Poznati festival kancone održava se, ove godine 71. put, od 2. do 6. marta, a Ibra će biti na bini svako veče osim srede kad je najavljen u timu protiv Udinezea.

Da bi se sprečilo eventualno širenje virusa, Ibra će nekoliko dana biti izolovan i neće moći da putuje od Milana do Sanrema i nazad, ali će s njim u mediteranskom gradiću odvojeno raditi neko od trenera iz Milanela.

Šveđanin bosanskih korena obećao je kritičarima da će se iskupiti za odsustvo sa treninga i utakmice protiv Crvene zvezde tako što će dati osam golova u naredna tri meča protiv Rome, Udinezea i Verone.

Ako ispuni ovo obećanje Pioli i navijači Milana će mu sigurno oprostiti odsustvo.

U međuvremenu, protiv Zvezde će ga odmeniti Rafael Leao, slažu se milanska Gazeta delo sport i rimski Korijere delo sport.

List koji je dao najviše prostora utakmici je torinski Tutosport koji donosi naslov "Trenutak istine". U tekstu je dat prostor Dejanu Stankoviću, uz reči "Zvezda, verujemo".

Utakmica Milan - Crvena zvezda počinje u četvrtak od 21.00 na San Siru, a prenos sa blogom uživo možete pratiti na našem portalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)