FALĆINELI ZNA KAKO SE DAJU GOLOVI MILANU: Navijači Zvezde veruju da će Italijan uspeti opet da zatrese mrežu "rosonera" (VIDEO)

Novosti online

25. 02. 2021. u 18:17

DIJEGO Falćineli biće jedna od glavnih uzdanica Crvene zvezde na utakmici protiv Milana. Ono što može da raduje navijače crveno-belih je to da Italijan zna kako se postižu golovi protiv "rosonera".

ФАЛЋИНЕЛИ ЗНА КАКО СЕ ДАЈУ ГОЛОВИ МИЛАНУ: Навијачи Звезде верују да ће Италијан успети опет да затресе мрежу росонера (ВИДЕО)

Dijego Falčineli Foto M. Vukadinović

Naime, ovaj 29-godišnjak je u sezoni 2016-2017 nosio dres Krotonea i tada je uspeo da zatrese mrežu Milana u Seriji A.

Ipak, tadašnji njegov klub je poražen 2:1, pošto je klub sa "San Sira" preokrenuo rezultat golovima Pašalića i Lapadule.

Navijači Zvezde veruje da će Falćineli i sada uspeli da pronađe način da savlada Đanluiđija Donarumu, ali i da ishod bude drugačiji nego tada.

Inače, momak iz Peruđe je u prvom meču u Beogradu iznudio penal posle kojeg je Gelor Kanga doneo crveno-belima izjednačenje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)