DEJAN STANKOVIĆ NA UDARU ITALIJANSKIH MEDIJA: Traže da ga UEFA suspenduje zbog kršenja protokola!

Novosti online

25. 02. 2021. u 19:05

MEDIJI bliski Milanu karakterišu druženje Dejana Stankovića sa navijačima Intera dan pred meč u Milanu kao kršenje protokola.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ НА УДАРУ ИТАЛИЈАНСКИХ МЕДИЈА: Траже да га УЕФА суспендује због кршења протокола!

FOTO: Printskrin

Dok većina medija piše o dočeku koji su Interisti priredili Dejanu Stankoviću, oni bliski Milanu insistiraju na kršenju protokola. 

Mediji poput "milannews.it" i "sempremilan.com" čak idu dotle da pozivaju UEFA da raguje i pokrene postupak protiv Stankovića jer je prekršio stroge propise koji nalažu članovima jednog tima na gostovanjima, da ne smeju da izlaze iz objekta u kom su odseli, osim kada idu na trening i utakmicu.

Navodi se u pomenutim medijima da je izlaskom iz hotela u masu navijača trener Crvene zvezde ozbiljno prekršio protokole, a spočitavaju mu što je sve vreme bio bez maske, baš poput navijača. 

- Da je samo imao masku ne bi se od svega ovog pravilo pitanje, ali ovako, bez ikakve zaštite jasno je da je rizik postojao - navodi se u pomenutom tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!