IVANIĆ POSLE MILANA: Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji, pamtićemo ovaj dvomeč dok smo živi
FUDBALERI Crvene zvezde remizirali su sa Milanom na "San Siru" 1:1 i nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala, pošto su "rosoneri" zbog više golova u gostima. Ukupan ishod je bio 3:3. Utiske posle meča je izneo Mirko Ivanić.
Kreativni vezista iz Bačkog Jarka bio je najbolji pojedinac u oba meča i istakao je da je ponosan kako su on i saigrači odigrali ovaj dvomeč.
- Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji na ovo šta smo uradili tokom sezone, naročito u ove dve utakmice. Igrali smo sa igračem manje, dali smo sve od sebe. Nadam se da su gledaoci uživali. Odigrali smo dve dobre utakmice - rekao je Ivanić.
Mogao je Ivanić u Beogradu, ali i na "San Siru" da se upiše u strelce.
- Mogao sam u prvoj utakmici da dam gol kada sam izašao jedan na jedan sa Donarumom. Pamtićemo ovaj dvomeč dok smo živi, nismo se izblamirali, predstavili smo Crvenu zvezdu i Srbiju u najboljem svetlu - zaključila je četvorka crveno-belih.
Podsetimo, Crvena zvezda može da bude ponosna s obzirom na to da nije poražena od Milana.
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
Preporučujemo
BORJAN: Naterali smo jedan Milan da se brani sa igračem više, preponosan sam!
25. 02. 2021. u 23:08
(TVITOVI) ZVEZDAŠI VELIČAJU MILANA BORJANA na udaru su se našli defanzivci!
25. 02. 2021. u 21:54
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)