STANKOVIĆEVA EKIPA ZA PONOS: Italijanski mediji pohvalno izveštavali posle utakmice, Ivanić otkrovenje

Đ. S.

26. 02. 2021. u 18:33

HRABRA i srčana Zvezda nije uspela da eliminiše Milan u trećem poglavlju velikog rivalstva koje datira još od 1988, ali je pobrala simpatije svih koji su pratili dvomeč.

СТАНКОВИЋЕВА ЕКИПА ЗА ПОНОС: Италијански медији похвално извештавали после утакмице, Иванић откровење

FOTO: AP

Pa i tradicionalno, na pohvalama "tvrdih" italijanskih medija koji su u prvi plan susreta na "San Siru", iz redova gostiju, izdvojili Mirka Ivanića kao najblistavijeg pojedinca Stankovićevog sastava, dok je Marku Gobeljiću dodeljena ocena tragičara.

- Igrač koga je malo ko poznavao pre dvoboja Zvezde i Milana, završio je na radaru brojnih klubova. Kalabrija nije mogao da ga zadrži a Dalo je potonuo totalno - piše prestižna "Gazeta delo sport" koja je sjajnog vezistu nagradila visokom sedmicom.

Slično su rezonovali "Tutosport" i "Korijere delo sport", koji su pored Ivanića u prvi plan izbacili i El Fardu Bena, strelca izjednačujućeg pogotka. Naglasili su činjenicu da je na ozbiljne muke stavio kapitena Milana Alesija Romanjolija i iskoristio sve njegove nesigurnosti.

Stari znalac italijanske štampe Dejan Stanković, takođe je dobio pohvale i ocene u rasponu od 6 do 6,5.

- Napravio je ponosnu ekipu kakva je bila i njegova igračka duša - piše "Tutosport".

Ipak, nisu novinari sa "čizme" sipali samo pohvale, naglašena je i slaba partija Gobeljića.

- Najveći grešnik. Ostavio je svoj tim sa desetoricom. Njegove reakcije su bile ključni gresi utakmice. Pokušavao je da se spase žestinom, ali sa malo znanja - naglašava "Gazeta".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli