STANKOVIĆ O GOBELJIĆU: Sa kim sam mogao da ga zamenim?

Novosti online

27. 02. 2021. u 08:53

NE da se Crvenoj zvezdi da pobedi Milan, zabeležena je još jedna bolna eliminacija uz osećaj da veliki rival nije bio bolji na terenu.

СТАНКОВИЋ О ГОБЕЉИЋУ: Са ким сам могао да га заменим?

FOTO: FK Crvena zvezda

– Preponosan sam što moji momci mogu da se uporede sa ekipom čiji su predvodnici bili Piksi Stojković i Dejan Savićević, dobro uzdignute glave napustili smo Milano. Pošteno smo odradili sve, statistika i utisak ne lažu, činjenica je da smo bili barem 50:50 sa Milanom, a možda i bolji. Ne diskutujemo sada da li oni imaju jači tim, teren je merilo. Svakoga posle ovih 180 minuta možemo da pogledamo u oči i idemo dalje – komentar je Dejana Stankovića, šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Stanković je od srpskih medija dobio u Milanu pitanje da li je razmišljao da u poluvremenu zameni beka, u nastavku apsolutnog tragičara.

– Ako hoćemo realno da pričamo, imao sam četiri defanzivca za ovu utakmicu. Ne znam s kim bih zamenio Gobeljića...I Srnić je imao žuti karton, pa sam odabrao realnije i ostavio odbrambenog igrača.

Milan je imao igrača više, ali i potpuno rasulo u igri u poslednjih desetak minuta. Zvezda je hrabro tražila pobedonosni gol, Zlatan Ibrahimović je često vikao na saigrače.

– Uplašili smo Milan sa deset igrača. Videla se konfuzija kod njih. Žao mi je, bilo bi zanimljivije da smo bili deset na deset u polju. Malo sam ljut zbog crvenog kartona. Spremali smo se da idemo na sve ili ništa u poslednjih 15 minuta, ali smo ušli u hendikep - rekao je Stanković za Žurnal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli