MILJENIK ZVEZDAŠA ZAVRŠIO KARIJERU: U oproštajnom pismu Brazilac govorio o Zvezdi

Novosti online

27. 02. 2021. u 10:02

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Evandro Gobel okončao je karijeru u 34. godini

МИЉЕНИК ЗВЕЗДАША ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: У опроштајном писму Бразилац говорио о Звезди

Foto: M. Vukadinović

Jedan od najboljih Brazilaca u istoriji Crvene zvezde u oproštajnom pismu oprostio se od fudbala, a u obraćanju pomenuo je i beogradski tim.

Evandro je u Ljtuice Bogdana stigao u decembru 2010. godine, upisao je 35 nastupa, te postigao 13 golova. Nakon Zvezde otišao je u Eštoril, potom Porto i Hal siti. 

- Prvo internacionalno iskustvo mi je bilo u Crvenoj Zvezdi iz Srbije, gde sam upoznao drugu realnost i susreo se sa mnogim izazovima, kao što su hladnoća i daljina od moje kuće - napisao je između ostaloga na društvenim mrežama Evandro.

- Nije lako da se prestane sa nečim što si radio čitavog života i sa svim srcem. Ipak, pogled u nazad mi govori da mi je karijera bila kompletna i da sam srećan zbog nje. Moja ljubav prema fudbalu je počela veoma rano, krenuo sam koracima moga oca Osmaira koji mi je bio uzor, kao i moj deda Cezar Paulista - kazao je Evandro u pismu. 

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S