KUMAN ZABRINUO NAVIJAČE: Prekinuta konferencija, Kumanu krenula krv iz nosa (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2021. u 10:59

TRENER Barslone Ronald Kuman morao je da prekine konferenciju za medije u petak, dan pred meč sa Seviljom, zbog krvarenja iz nosa

КУМАН ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Прекинута конференција, Куману кренула крв из носа (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Holanđanin je nekoliko puta tokom razgovora sa novinarima zaustavljao krvarenje maramicom, međutim krv mu je i dalje išla iz nosa, pa je u nekom trenutku prekinuo konferenciju.

Ovo nije prvi put da mu se dešava ovakva situacija, pa je pomalo i zabrinuo navijače i javnost i ljude u klubu, međutim Barselona je umirila duhove porukom da je sa holandskim stručnjakom sve u redu.

Prema rečima ljudi iz Barselone, Kuman već neko vreme preventivno uzima razređivače krvi koji su mu prepisani nakon hirurškog zahvata na srcu prošle godine u maju. Otud se sporadično desi da mu krv curi iz nosa.

Posećanja radi, Kuman je doživeo blagi srčani udar posle vožnje bicikla u domovini, posle čega je hitno prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć i odrađen hirurški zahvat.

Samo tri meseca kasniej je prihvatio ponudu Barselone.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!