IBRAHIMOVIĆ O TRENERSKOM POZIVU: Tukao bih igrače na terenu

Novosti online

01. 03. 2021. u 09:48

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović ove sezone je u 20 utakmica postigao 16 golova za "roso-nere", a kada se uzme u obzir da ima već 39 godina podatak o velikom broju golova dobija još više na značaju, jer je Ibra i dalje jedan od najboljih evropskih napadača.

ИБРАХИМОВИЋ О ТРЕНЕРСКОМ ПОЗИВУ: Тукао бих играче на терену

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Fizički je i dalje i više nego moćan, uprkos sitnim povredama tokom ove sezone. Snažni centarfor ne razmišlja o penziji, baš suprotno.

Nije doneo odluku šta će raditi posle kraja njegove igračke karijere. Prema poslednjim izjavama, jedno je sigurno - trenerski posao ga uopšte ne privlači.

- Nemoguće je da budem trener. Tokom utakmice bih udario barem dva igrača, a posle toga meča, još osmoricu - rekao je švedskim medijima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk