"MALA DARA" OČARALA FUDBALERE BORCA: Banjalučani ugostili Biljanu - "Neverovatno je da je odigrala takvu ulogu" (VIDEO) (FOTO)

A. Ilić

03. 03. 2021. u 16:34

Talentovana mlada glumica Biljana Čekić bila je gošća fudbalskog kluba Borac iz Banja Luke.

МАЛА ДАРА ОЧАРАЛА ФУДБАЛЕРЕ БОРЦА: Бањалучани угостили Биљану - Невероватно је да је одиграла такву улогу (ВИДЕО) (ФОТО)

FOTO: FK Borac BL/Instagram

Mlada Biljana u filmu Dara iz Jasenovca glumi naslovnu ulogu, a ceo region saglasan je sa time da je više nego uspešno iznela teško breme koje je stavljeno na njena pleća. Tako misli i kapiten Borca Stojan Vranješ. 

- Hvala Biljani što je došla iz Novog Pazara da nas podrži i da nas upozna. Čuo sam da je prvi put da je u Banjaluci, nadam se da nije poslednji put, voleli bismo da je ugostimo na utakmici. Neverovatno je da je sa toliko godina odigrala takvu ulogu. Želim joj sve najbolje u glumačkoj karijeri - rekao je Stojan Vranješ kapiten Borca.  

Biljana je prilikom posete dobila dres i aplauze celog tima. 

- Život mi se promenio preko noći. Iznenađena sam i srećna. Jeste malo naporno, ali sve mi se to sviđa - rekla je Biljana. 

Biljana je upoznala i očarala sve fudbalere prvog tima Borca, a jedan od njih je i nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk