NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Granada se čuva za Molde

Novosti online

06. 03. 2021. u 12:00

PROČITAJTE šta vam donosi najnoviji broj kladioničarskog lista TIP

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Гранада се чува за Молде

FOTO: EPA

DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1) 

BILBAO – GRANADA 1

- Granada je iz Lige Evrope izbacila Napoli. Interes kluba je da u ovom takmičenju ode što dalje. U četvrtak je na redu novi evropski okršaj sa Moldeom, pa je izvesno da bi na gostovanju Bilbaou najbolje igrače mogli da sačuvaju. 

LUKA MILIVOJEVIĆ (Kristal Palas, Premijer liga)

VEST BROMVIČ – NjUKASL 1 

- Vest Bromvič je u svakoj utakmici primoran da traži bodove vredne opstanka. Očekujem da trijumfuje protiv Njukasla, koga su povrede prepolovile. Izvesno je da za protokol neće biti spremni Šar, Vilson, Mankiljo, Almiron, Fernandez i Maksimin.

MIHAEL ANIČIĆ, bivši fudbaler Ajntrahta (Nemačka 1)

ŠALKE – MAJNC 1

- Šalke će sa petim trenerom pokušati da spase sezonu. Za Nemce nepojmljivo, da „taze“ smenjeni stručnjak Kristijan Gros, nije znao imena igrača sa kojima raspolaže. Ubedljiv poraz u Štutgartu (1:5), bio je mnogo jači razlog što je Švajcarac posao morao da ustupi Grku Gramozisu, koji slamku spasa mora da traži već u derbiju začelja sa Majncom. 

PAOLA ERERA RODRIGEZ novinarka „Rekorda“ (Meksiko)

MONTEREJ – KERETARO 1

- Jedva Monterej skuplja bodove, zato što nema ko da postigne gol. Centarfor Rodžerio Funes Mori spava dobar deo sezone i došlo je vreme da se probudi iz zimskog sna. Olakšavajuća okolnost je što je Kueretaro slab na strani.

 DEJAN STANKOVIĆ (Austrija)

ALTAH – LASK 1X

- Altah je još prošle nedelje angažovao trenera-povratnika, u klub se vratio Damir Kanadi, koji je najuspešniji trener u istoriji kluba. Nemam sumnje da će sa njim krenuti bolji rezultati, s obzirom na to da poznajem kvalitete dotičnog. Takođe, nemerljiv je doprinos koji Neven Subotić čini u zadnjoj liniji tima. Sada u goste dolazi ekipa LASK, koja ima određenih problema sa povredama, a pošto nema dubok igrački kadar, to
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S