STANKOVIĆ PLAŠI HRVATE PRED TOTENHEM: Mislio sam da sam gotov, a onda je došao Murinjo

Novosti online

10. 03. 2021. u 19:44

BLIŽI se okršaj Totenhema i zagrebačkog Dinama u osmini finala Lige Evrope, a mediji u susednoj Hrvatskoj danima pišu o tj, za modre najznačajnijoj utakmici u novijoj istoriji.

СТАНКОВИЋ ПЛАШИ ХРВАТЕ ПРЕД ТОТЕНХЕМ: Мислио сам да сам готов, а онда је дошао Мурињо

FOTO: Arhiva novosti

Neizbežna tema kada se piše o Totenhemu je menadžer pevaca Žoze Murinjo, a Indeks je podsetio da je kruna Portugalčeve karijere bilo osvajanje trebla sa Interom, u kome je jednu od ključnih uloga na terenu odigrao današnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Deki je za hrvatski portal govorio o svom odnosu sa "posebnim" i o tome koliko je uticao na njega, na fudbalskom, ali i na ličnom platnu. Novinare Indeksa zanimalo je i mišljenje trenera Zvezde o izgledima Dinama u dvoboju sa velikanom engleskog fudbala, ali je on smatrao da nije u redu da daje paušalne ocene o meču u koji nije toliko upućen,

- Murinjo je sjajan trener, genijalac. Poseban je u svakom smislu. Zbog toga i nosi taj nadimak. Nije bez razloga. Imao je ogroman uticaj na moju karijeru. U Inter je stigao u vreme kada sam mislio da sam dao sve fudbalu i kada sam planirao da završim karijeru. Bio sam na izlaznim vratima Intera. Čim je došao, odmah me pozvao u stranu. Rekao mi je da ne dolazi u obzir da idem bilo gde i da računa na mene - rekao je Stanković za Indeks.hr i dodao:

- "Pusti ono što novinari pišu, ti ćeš biti moja desna ruka“, rekao mi je u našem prvom razgovoru. Sastanak je trajao manje od deset minuta. To najviše govori o tome kakav je bio psiholog. Sa njim sam dobio još 30 odsto kao igrač i 30 odsto kao čovek. S njim smo napisali istoriju. Uzeli smo trostruku krunu. Žose me je naučio puno o fudbalu i životu i zauvek ćemo imati fantastičnu vezu punu međusobne ljubavi, poštovanja i poverenja - zaključio je trener Crvene zvezde.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S