VLAHOVIĆ NAKON ULASKA U ISTORIJU: Imam sebe u fantazi timu, osvojiću puno bodova

Novosti online

14. 03. 2021. u 12:07

DUŠAN Vlahović je prvi igrač Fiorentine u poslednjih 57 godina koji je uspeo da postigne het-trik u prvom delu meča, a kakvi su sve majstori nosili ljubičasti dres, počevši od Gabrijela Batistute, pa nadalje…

ВЛАХОВИЋ НАКОН УЛАСКА У ИСТОРИЈУ: Имам себе у фантази тиму, освојићу пуно бодова

Foto: AP

U razgovoru nakon meča kao da nije bio potpuno svestan da je napravio čudo protiv Beneventa (1:4).

– Moram da kažem, ovo je neverovatna senzacija. Ipak, važnije je da smo pobedili i odneli kući tri boda. Dali smo sve od sebe da pobedimo, rekao je Dušan Vlahović.

Posebno lep bio je njegov treći gol na meču. Asistenciju je upisao poljski golman Dragovski, a Vlahović je uradio ostatak deo posla. Prijem, nameštanje, šut – gol!

– Moram da kažem hvala Dragovskom jer ga imam u fantazi igrici, doneo mi je bodove assitencijom. Imam i sebe u fantaziju, pa sam osvojio mnogo bodova za ovo kolo, rekao je dobro raspoloženi Vlahović.

Inače, 21-godišnji napadač je ove sezone na 29 utakmica u svim takmičenjima postigao 12 golova, a ima i jednu asistenciju, a njegova forma može posebno da raduje selektora Dragana Stojkovića Piksija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli