"LU-LA" VODI INTER DO SKUDETA: Nova pobeda Intera i bruka Rome

Novosti online

14. 03. 2021. u 17:16

ZANIMLjIVI mečevi odigrani su u Seriji A. Inter sigurno korača ka tituli, dok je Parma savladala "mučenu" Romu.

ЛУ-ЛА ВОДИ ИНТЕР ДО СКУДЕТА: Нова победа Интера и брука Роме

Foto: Tanjug/Ina Fassbender, Pool Photo via AP

Torino je u 27. kolu dočekao Inter, "Neroazuri" su slavili sa 2:1 upisavši 20. trijumf u sezoni. Sada su na sigurnom putu ka Skudetu sa devet bodova više od Milana, uz meč više. 

Imao je Inter kontrolu igre, dok je za Torino nastupio i Saša Lukić. Uspeo je Lukaku u 61. minutu da pobegne Lijanku Vojinoviću, poslao je loptu do Martineza u kaznenom prostoru, oborio ga je Armando Ico. Lukaku je bio izvođač penala i sigurno je Interu doneo prednost. 

Nakon primljenog gola Torino je krenuo otvoreno ka golu rivala, to im se isplatilo devet minuta kasnije. Nakon kornera loptu u mrežu Handanovića poslao je Antonio Sanabrija. 

Naravno, usledio je dodatni pritisak "Neroazura, koji u 85. minutu stižu do drugog gola i pobede. Lautaro je odlično reagovao na centaršut sa desne strane i udarcem glavom poslao loptu u levi ugao gola domaćih - 1:2.

Za to vreme u Parmi, domaći tim je savladao Romu rezultatom 2:0, pa je "Vučica" ostala na petom mstu na tabeli, sa dva boda manje od Atalante. U 9. minutu strelac je bio Mihaila. Konačan rezultat postavio je sa "bele tačke" Ernani. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk