ZVEZDA NASTAVILA POBEDNIČKI NIZ: Voždovac poveo, pa naljutio crveno-bele za 15. vezani prvenstveni trijumf (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 15:37 >> 17:53

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Voždovac u gostima sa 4:1 u 27. kolu Superlige Srbije i tako nastavili niz trijumfa.

ЗВЕЗДА НАСТАВИЛА ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Вождовац повео, па наљутио црвено-беле за 15. везани првенствени тријумф (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Izabranicima Dejana Stankovića je ovo 15. uzastopna pobeda u domaćem prvenstvu, a ostvarena je ubedljivim rezultatom.

Ova generacija kluba iz Ljutice Bogdana se izjednačila sa onom koju je trenirao Slaviša Stojanović u sezoni 2013/2014 koja je takođe zabeležila 15 vezanih trijumfa.

Treba reći i da je Zvezda upisala devetu pobedu u nizu protiv Voždovca.

Ipak, nije dobro počelo po goste. Domaćin je poveo već u 4. minutu kada je Stoisavljević glavom savladao Borjana i doneo prednost svom timu.

Ipak, od tog momenta igralo se na polovini tima Jovana Damjanovića i iz takve igre stigao je preokret gostiju. Golove su postigli Ben i Ivanić, oba glavom.

Radiost igrača Zvezde/FOTO: M. Vukadinović

Inače, napadač sa Komorskih Ostrva je ovim pogotkom ušao u istirju kluba kao stranac sa najviše golova u Zvezdi. Ovo mu je bio 61. gol u crveno-belom dresu.

U nastavku utakmice šampion Srbije još dva puta je zatresao mrežu rivala, a u strelce su se upisali Željko Gavrić i Aleksa Vukanović.

Posle ove pobede Zvezda je ostala na prvom mestu na tabeli sa 77 bodova, dok je Voždovac 11. sa 33.

Sastavi timova:

VOŽDOVAC (4-1-4-1): Krunić – Ivezić, Purtić, Bogdanović, Hajdin – Ajdinović – Milosavljević, Cvetićanin, Dukić, Stoisavljević, Milojević.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Rodić – Petrović – Gavrić, Ivanić, Kanga, Katai – Ben.

DRUGO POLUVREME: Voždovac - C. zvezda 1:4

90. MINUT - Kraj utakmice!

85. MINUT - Fantastičan udarac Stanisavljevića. Pogodio je prečku sa 16 metara. Sreća za crveno-bele u ovoj situaciji.

83. MINUT- Posle dužeg vremena Voždovac je mogao da ugrozi gol Zvezde. Iz izgledne pozicije slobodan udarac je izveo Arsić, ali od svega pogodio je samo živi zid.

78. MINUT - Preti Zvezda u ovim momentima. Domaće je stativa spasila da ne prime peti gol. Šutirao je Gavrić.

76. MINUT - Vukanović je sada uspeo da postigne gol! Najbolje se momak i Gajdobre snašao u guzži pred golom rivala. Uspeo je da ubaci sa nekoliko centimetara loptu u nebranjenu mrežu.

75. MINUT - Sjajan udarac Alekse Vukanović. Iz kolena je tukao Zvezdin fudbaler, ali ko zna koji put je odlično intervenisao Krunić.

71. MINUT - Pokušao je rezervista Slavoljub Srnić. Ipak, ovoga puta se golman Voždovca nije dao, pa promene rezultata nije bilo.

67. MINUT - Zvezda je povećala na 3:1 preko Gavrića! Gajić je bio uporan i stigao jednu lopztu, vratio je povratnu za mladog saigrača, a ovaj sjajno šutirao iskosa sa desne strane i Krunić je matiran treći put na ovoj utakmici.

62. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja u drugom poluvremenu. Novu promenu napravio je Jovan Damjanović. Jovan Nišić je dobio priliku da zaigra, a Nemanja Milojević je završio utakmicu.

58. MINUT - Još jednu promenu izvršio je Dejan Stanković. Njegoš Petrović se preselio na klupu, a u igru je ušao Veljko Nikolić. Pre toga je u redovima Voždovca Cvetićanina zamenio Lazar Arsić.

53. MINUT - Pogrešio je Petrović i umalo to da kazne domaći. Milosavljević je šutirao sa nekih 20 metara, lopta seod jednog igrača Zvezde odbila u korner.

49. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Treneri su izvršili po jednu izmenu. Umesto Bena na terenu je Vukanović, dok je Ivezića zamenio Lasickas.

PRVO POLUVREME: Voždovac - C. zvezda 1:2

45. MINUT - Neda se Kataiju da postigne gol. Opet je Krunić pobedio majstora iz Srbobrana. Odličnom paradom mu je zaustavio udarac.

43. MINUT - Veliku priliku propustio je Ben. Ostao je sam na petercu, ali je slabijom desnom nogom šutirao visoko preko gola.

37. MINUT -  Preokret Zvezde! Gavrić je sjajno centirao sa desne strane. Ivanić je odlično skočio i glavom zakucao loptu u mrežu. Zanimljivo sva tri pogodtka postignuta su glavom.

35. MINUT - Dosta problema zadaje Katai domaćinu. Opet je šutirao iskosa sa leve strane, na kraju je njegov pokušaj izblokiran i Kurnić je uspeo da uhvati loptu.

30. MINUT - Uspeli su crveno-beli da izjednače preko Bena. Centrirao je Katai sa leve strane, a napdač sa Komorskih Ostrva glavom sa nekoliko metara zatresao mrežu rivala. Sjajni igrač je ovim golom ušao u istoriju Zvezde. Postigao je 61. gol i tako postao stranac sa najviše pogodaka u dresu kluba iz Ljutice Bogdana.

20. MINUT - Strašan udarac Gajića. Desni bek Zvezde je natrčao da odbijenu loptu, šutirao je sa 30 metara. Ipak, Krunić za sada sjajan i ponovo je spasao svoju ekipu.

15. MINUT - Novi pokušaj Kataia. Tukao je krilni igrač Zvezde sa nekih 20 metara, ali je čuvar mreže Voždovca ponovo bio na visini zadatka.

FOTO: M. Vukadinović

12. MINUT - Prvi konkretan napad gostiju. Ben je ostavio povratnu za Kataija, ovaj je šutirao, no Krunić je lako intervenisao.

10. MINUT - Izveo je Voždovac dva kornera zarednom, ali nije bilo opasnosti po gol crveno-belih.

4. MINUT - Voždovac je poveo. Sjajan početak za domaće. Milojević je sjajno centrirao, a Stoisavljević je glavom odlično šutirao i savladao Milana Borjana.

1. MINUT - Počela je utakmica na krovu "Tržnog centra Stadion".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!