MAMIĆ OTKRIO NEVEROVATNE DETALJE: Doveli smo kapitena Milana, Dinamo vredi 300.000.000 evra

Novosti online

16. 03. 2021. u 19:09

ZDRAVKO Mamić je držao utorak konferenciju za novinare skoro dva sata povodom pravosnažne presude koja je donesena protiv njega i njegovog brata Zorana Mamića.

МАМИЋ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ДЕТАЉЕ: Довели смо капитена Милана, Динамо вреди 300.000.000 евра

Foto: Printskrin Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

On je pričao o Dinamu iz Zagreba, vrednosti tog tima, a istakao je da su "modri" završili još jedno zanimljivo pojačanje.

- Neka pozovu revizore u klub i neka na današnji dan popišu stanje, jer to bi bilo najveće hvala braći Mamić. Jako je bitno da se zna u kojem trenutku smo mi otišli iz kluba i kakav smo klub ostavili. U ovoj u diskvalifikaciji i instrumentalizaciji, u ovoj obmani, gde smo mi lopovi i kriminalci, a sve drugo što je stvarno govori drugačije - ja ih molim da naprave zapisnik kakvo je stanje blagajne - rekao je Mamić.

Mamić je potom otkrio detalje finansijskog stanja Dinama. Takođe, dao je svoju ocenu vrednosti ekipe.

- Stanje blagajne je takvo da Dinamo nije dužan u ovom trenutku nijedne lipe nikome! Stanje rezultata je da je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji kluba. Prvi smo na tabeli, aktuelni smo u polufinalu kupa i još uvek smo "živi" u osmini finala Lige Evrope. Tim nam na "Transfermarktu", iako to nije službeni sajt, vredi 110.000.000 evra. A ja kažem da Dinamo danas vredi 300.000.000 evra, zato što Dinamo ima najbolju školu u Evropi - rekao je Mamić, koji je potom otkrio i jedan novi posao Zagrepčana koji bi u budućnosti mogao da im donese veliku korist.

- Svedoci smo i danas da je ovog utorka u Dinamu potpisao ugovor dečko koji je bio kapiten generacije Milana do 15 godina, koji je italijanski reprezentativac i koji se apsolutno može uporediti sa trenutkom kad je u Dinamo došao Dani Olmo - zaključio je Mamić.

Reč je o Mateu Tononu, koji ima 16 godina, a u klub ga je doveo isti menadžer koji je to uradio i s Danijem Olmom. U Dinamo Zagrebu je od ranije Tononov stariji brat Alesio.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!