SUMNJE U NAMEŠTALJKE: Kostarikanci se sklanjali?

V. N.

17. 03. 2021. u 18:15

GOLMAN PSŽ Kejlor Navas, nekadašnji ofanzivac Fulama Brajan Ruiz i manje poznati Selso Borges, optuženi su da su namerno puštali rivale u mečevima reprezentacije Kostarike kako bi izdejstvovali otkaz tadašnjeg selektora Horhea Luisa Pinta.

СУМЊЕ У НАМЕШТАЉКЕ: Костариканци се склањали?

Foto: EPA

Trojka je negirala optužbe na suđenju koje je počelo u ponedeljak. Kako se navodi, Navas, Ruiz i Borges su osumnjičeni da su znali za klauzulu u ugovoru Pinta, u kojoj piše da može da bude smenjen ako veže tri poraza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S