PROBLEM ZA BUDUĆNOST PRED DERBI: Povredio se važan igrač u timu Dejana Milojevića

Novosti online

17. 03. 2021. u 20:11

POLAKO se završava ligaški deo ABA lige, a meč sezone će po svemu sudeći biti utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici.

ПРОБЛЕМ ЗА БУДУЋНОСТ ПРЕД ДЕРБИ: Повредио се важан играч у тиму Дејана Милојевића

FOTO: ABA liga

Iz Crne Gore stižu loše vesti za podgoričku ekipu - najveći talenat crnogorskog tima, Fedor Žugić, povredio se na jučerašnjem meču protiv Zadra i pod velikim je znakom pitanja za derbi u nedelju, javljaju Vijesti.

Žugić igra na poziciji beka, ima samo 17 godina i ovo mu je prva prava profesionalna sezona u seniorskom sastavu Budućnosti. 

Žugić je juče protiv Zadra povredio skočni zglob. Prvi snimci su pokazali da nema oštećenja, ali igrač i dalje oseća bolove, ne može da hoda i pretpostavlja se da mu sledi pauza od nekoliko dana što ga stavlja pod ozbiljan rizik za derbi u nedelju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk