PREOKRET: "Francuzi" ipak dolaze na okupljanje reprezentacije

Novosti online

18. 03. 2021. u 14:41

DA je u Fudbalskom savezu Srbije i reprezentaciji naše zemlje već došlo do velikih promena na bolje, potvrđuje izjava novog sportskog direktora Stevana Stojanovića da će trio srpskih reprezentativaca koji nastupaju u Francuskoj doći na okupljanje, iako će po povratku morati u desetodnevni karantin.

ПРЕОКРЕТ: Французи ипак долазе на окупљање репрезентације

FOTO: Tviter/FSS

Predrag Rajković, Stefan Mitrović i Mihailo Ristić će to osetiti i na sopstvenoj koži, jer će po povratku u Francusku morati u desetodnevni karantin zbog čega je i njihov dolazak na prvi Stojkovićev skup doveden u pitanje. Međutim...

- Svi su obećali da će biti na okupljanju, bez obzira na taj karantin. Uostalom, po povratku bi preskočili samo jednu utakmicu za klub. Razgovarao sam sa igračima, svi su optimisti i iskreno jedva čekaju da dođu i pruže maksimum za reprezentaciju. Očekujem, dakle, da budemo kompletni u ponedeljak - rekao je Dika Stojanović u intervjuu za sajt FSS.

Okupljanje reprezentacije Srbije zakazano je za 22. mart, prvi meč je protiv Irske dva dana kasnije, a onda slede Portugal (27. mart) i Azerbejdžan (30. mart).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk