PRAZNE TRIBINE: Utakmica Albanije i Engleske u Tirani bez publike

Novosti online

19. 03. 2021. u 19:59

FUDBALSKI savez Albanije saopštio je danas da će se utakmica protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrati bez publike zbog pandemije korona virusa, nakon što su zdravstvene vlasti odbile zahtev za ograničenim brojem gledalaca zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

ПРАЗНЕ ТРИБИНЕ: Утакмица Албаније и Енглеске у Тирани без публике

Foto: N. Paraušić

Fudbalski savez Albanije je, u skladu sa pravilima Evropske fudbalske unije (Uefa), tražio da za utakmicu protiv Engleske 28. marta Nacionalni stadion u Tirani bude popunjen 30 odsto, odnosno da na tribinama bude oko 6.500 gledalaca.

Ministarstvo zdravlja Albanije saopštilo je da u zemlji raste broj zaraženih korona virusom i da zbog toga neće biti publike na stadionu.

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine Albanija igra u Grupi I sa Engleskom, Poljskom, Mađarskom, Andorom i San Marinom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!