GORKE MAMIĆEVE SUZE: Ne plačem što moram u zatvor (FOTO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 22:11

BIVŠI funkcioner zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, bio je gost Centralnog dnevnika na Fejs Televiziji a tokom razgovora u jednom trenutku je i zaplakao.

ГОРКЕ МАМИЋЕВЕ СУЗЕ: Не плачем што морам у затвор (ФОТО)

Foto arhiva VN

Mamić je govorio o mnogim temama, između ostalog i o presudi koju je u ponedeljak potvrdio Vrhovni sud Hrvatske i kojom je osuđen na šest i po godina zatvora, a u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze.

- Ne plačem zato što bih sutra trebalo da odem u zatvor ili zato što me ovako nepravedno progone. Plačem jer mi ne dozvoljavaju da poslednje trenutke majčina života provedem u njenom naručju... Da joj kažem koliko je volim, da joj pričam o svim onim sitnim krađama, kad sam joj ukrao novčanik, kada sam prodao njen lančić da bih izveo devojku, kako bi joj rekao „majko, majko, hvala ti na svemu“ - rekao je Mamić kroz suze.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!