JOŠ DOBRIH VESTI ZA ORLOVE: Portugalija oslabljena u Beogradu

Novosti online

20. 03. 2021. u 15:22

POSLE lepih vesti iz Francuske, da će trio srpskih reprezentativaca ipak moći da se priključi reprezentaciji, srigla je i vest iz tabora naših rotivnika Portugalije koja može da raduje selektora Piksija i navijače orlova.

ЈОШ ДОБРИХ ВЕСТИ ЗА ОРЛОВЕ: Португалија ослабљена у Београду

Foto: EPA-EFE/Laurence Griffiths / POOL

Prvi golman evropskih šampiona Rui Patrisio obavestio je selektora Fernanda Santoša da ne može da se odazove pozivu u reprezentaciju jer se još nije skroz oporavio od povrede koju je zadobio na susretu Vulverhemptona i Liverpula.

Selektor Santoš je odmah reagovao i poziv je dobio golman Olimpijakosa Žoze Sa, koji će imati status trećeg čuvara mreže. Ako je suditi po stažu u državnom timu, ispred gola na mečevima sa Azerbejdžanom i Srbijom biće Entoni Lopez, golman Liona, koji je skupio do sada deset nastupa za Portugaliju.

Duel između Srbije i Portugalije zakazan je za 27. mart na Marakani. Orlovi će tri dana pre toga kvalifikacije otvoriti utakmicom sa Republikom Irskom, takođe na svom terenu, dok će Portugalci biti u Torinu domaćini Azerbejdžanu.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S