NEVEROVATNE SCENE NA HAITIJU: Otmičari okružili autobus sa reprezentacijom Belizea, policija stigla u poslednji čas (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 09:44

REPREZENTACIJA Belizea za dlaku je izbegla otmicu čitave ekspedicije po dolasku na Haiti na kvalifikacionu utakmicu za SP 2022.

НЕВЕРОВАТНЕ СЦЕНЕ НА ХАИТИЈУ: Отмичари окружили аутобус са репрезентацијом Белизеа, полиција стигла у последњи час (ВИДЕО)

FOTO: Skrinšot

Igrači Belizea autobusom su se vozili prema hotelu kad su im put preprečili muškarci naoružani automatskim puškama. Ubrzo je autobus okružilo mnoštvo motocikala, a naoružani likovi naredili su vozaču da spusti prozor i počeli da razgovaraju s njim.

Izgledalo je da će oteti autobus i da igračima Belizea nema spasa, ali je potencijalnu tragediju u poslednji čas sprečila policija koja ih je pratila i uspela da rastera otmičare.

- Zaprepašteni smo onim što nam se dogodilo nakon dolaska na Haiti i u kontaktu smo sa Fifom i Konkakafom (Fudbalska federacija Severne i Srednje Amerike i Kariba), kako bismo našim igračima pružili maksimalnu sigurnost tokom boravka ovde. Iako vidno potreseni onim što se dogodilo, svi igrači su se dobro pokazali i pokazali su hrabrost - stoji u zvaničnom saopštenju reprezentacije Belizea.

Haiti je najsiromašnija zemlja zapadne hemisfere i jedna od najsiromašnijih, ali i najnestabilnijih na svetu, za šta su najodgovorniji korumpirani političari i uplitanje SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)